کشور انگلستان در شمال غربی اروپا به عنوان جزیره‌ای در دل بریتانیای کبیر میان آب‌های اقیانوس اطلس، دریای شمالی و دریای سلتی قرار گرفته است. بنابراین انگلستان را نباید با بریتانیا اشتباه گرفت و بریتانیا در واقع یک پادشاهی متحد شامل کشورهای انگلستان، ایرلند شمالی، اسکاتلند و ولز شده که خاندان سلطنتی انگلستان بر آن‌ها حکومت می‌کند. پایتخت انگلستان، شهر لندن است که بیش از 10 میلیون جمعیت داشته و به عنوان قطب اقتصادی آن نیز شناخته می‌شود. (شهرهای ادینبرا، کاردیف و بلفاست نیز به ترتیب پایتخت کشورهای اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی هستند). مهاجرت به انگلستان به ویژه در میان شهروندان کشورهای ایرلند، هند، پاکستان، نیجریه، غنا، کنیا و هونگ کونگ پس از پایان جنگ جهانی دوم افزایش یافت. تنها در سال 2019، حدود 612 هزار نفر به این کشور مهاجرت کردند. مهاجرت تحصیلی و مهاجرت کاری مهم‌ترین روش‌های مهاجرت به انگلستان به شمار می‌آیند که سالانه هزاران نفر از این طریق به این کشور سفر می‌کنند.

تاریخچه مهاجرت به انگلستان

سابقه مهاجرت به این کشور به دوران امپراطوری روم باز می‌گردد، اما موج اصلی و مدرن مهاجرت با جنگ جهانی دوم آغاز شد. نخستین مهاجران دوران جنگ، یهودی‌های مقیم آلمان بودند که برای فرار از حکومت هیتلر به بریتانیا رفتند. پس از پایان جنگ و استقلال مستعمره‌های انگلستان در سراسر جهان، موج جدیدی از مهاجرت به انگلستان آغاز شد. شبه جزیره هند، جنوب شرقی آسیا، اقیانوسیه و حوزه کارائیب منشا اصلی این مهاجرت را تشکیل می‌دادند. در سال 1946، انگلستان برای جبران کمبود در نیروی کار فرمانی را صادر کرد که طبق آن شهروندان کشورهای مشترک المنافع می‌توانستند بدون نیاز به ویزا به این کشور مهاجرت کنند. این سیاست موجب شد تا مهاجرتی گسترده به انگلستان آغاز شود، تا جایی که در سال 1963 بیش از 136 هزار نفر به این کشور مهاجرت کرده بودند. تا جایی که در سال 1963 بیش از 136 هزار نفر به این کشور مهاجرت کرده بودند و بنابراین مجلس این کشور قوانینی برای کنترل مهاجرت به انگلستان را وضع کرد. با این اقدام، در دهه 1970 تنها افرادی که موفق به دریافت مجوز کاری شده و یا خانواده آن‌ها از شهروندان انگلیسی بودند، اجازه مهاجرت به این کشور را داشتند. با آغاز دهه 1990 و افزایش دوباره مهاجران به این کشور، سیاست‌های جدیدی اتخاذ شده و سرانجام در سال 2006 برای نخستین بار از سیستم امتیاز بندی در ارائه ویزای انگلستان رونمایی شده که بر اساس معیارهایی چون سن، تحصیلات، درآمد و سابقه زندگی در انگلستان متقاضیان را بررسی کرده و بهترین آن‌ها را انتخاب می‌کرد. این سیاست کنترلی در سال 2020 مجددا به روز رسانی و در دستور کار قرار گرفته تا به همراه دیگر سیاست‌های اداره مهاجرت انگلستان، ورود مهاجران را به این کشور محدودتر سازد.

روش‌های مهاجرت به انگلستان

  • مهاجرت تحصیلی

  • مهاجرت کاری

  • مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری

  • مهاجرت نخبگان، مشاهیر و هنرمندان

  • مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج

  • مهاجرت به انگلستان از طریق تولد

سوالات متداول

1از چه راه هایی می توانیم برای مهاجرت به انگلستان اقدام کنیم؟
مهاجرت تحصیلی، مهاجرت کاری، مهاجرت سرمایه‌گذاری، مهاجرت از طریق ازدواج، مهاجرت از طریق تولد و پناهندگی از متداول‌ترین روش‌های مهاجرت به انگلستان هستند.
2پرداخت چه هزینه هایی برای مهاجرت به انگلستان ضروری است ؟
هزینه درخواست ویزا، هزینه ترجمه، هزینه ارزشیابی اموال، هزینه آزمایشات پزشکی و بلیط هواپیما از مهم‌ترین هزینه‌هایی هستند که برای مهاجرت به انگلستان باید پرداخت کرد.
3برای مهاجرت به انگلستان چه مدرک زبانی مورد نیاز است ؟
آزمون آیلتس برای انواع روش‌های مهاجرت به انگلستان معتبر است. اگرچه آزمون تافل نیز برای مهاجرت تحصیلی مورد قبول است اما بهتر است که متقاضیان در آزمون آیلتس شرکت کنند.
4چگونه میتوان اقامت دائم انگلستان را دریافت کرد ؟
برای دریافت اقامت دائم انگلستان باید به مدت حداقل 5 سال در این کشور زندگی کرد.
5چه مداراکی برای مهاجرت به انگلستان درخواست می شوند ؟
به طور کلی مدارک هویتی چون شناسنامه، عقدنامه، پاسپورت و ...، مدارک مربوط به دارایی و اموال، سوابق شغلی و تحصیلی، گواهی سوء پیشینه و آزمایشات پزشکی اصلی‌ترین مدارکی هستند که برای مهاجرت به انگلستان درخواست می‌شوند.
6از چه طریقی می توان برای ویزای انگلستان اقدام کرد ؟
در ایران شرکت VFS Global به عنوان کارگزاری رسمی دولت بریتانیا، وظیفه رسیدگی به انواع ویزاهای این کشور را بر عهده دارد

برای کسب اطلاعات بیشتر و مهاجرت به انگلستان لطفا فرم ارزیابی را تکمیل کنید.در اسرع وقت وضعیت شما بررسی شده و با شما تماس میگیریم